Sportcoach

Personal training en coaching

By - Tom Cosyns

Verslaafd aan gamen

Een persoon die verslaafd is aan gaming vertoont verschillende symptomen van dit verslavende gedrag. Een persoon vertoont de symptomen van verslaafd gedrag tijdens:

Een obsessie met videogames. Een persoon die verslaafd is aan gaming zal meer tijd doorbrengen dan nodig is om een spel te spelen. Liegen over het aantal uren of geld dat wordt uitgegeven aan het spelen. Negeren van het feit dat de meeste gamers niet actief spelen. Verlies van interesse in het persoonlijke leven en zelfs verlies van interesse in het doorbrengen van tijd met vrienden.

Verslaafd aan gamen

Studenten zijn onder degenen die verslaafd zijn aan gamen. De studenten, vooral de mannetjes, besteden veel geld op gameconsoles. De meeste studenten zijn verslaafd aan videogames en ze negeren school en andere verantwoordelijkheden. Dit is de reden waarom de meeste studenten lijden aan spelverslaving.

Andere verslaafde mensen kunnen zo verslaafd zijn aan gaminggewoonten die ze alle realiteitsarbeid verliezen. Sommige verslaafde mensen kunnen zo verslaafd zijn aan videogames die ze ontelbare hoeveelheden geld zullen doorbrengen, alleen maar om nieuwe te kopen. Andere verslaafde mensen kunnen zo verslaafd worden aan gamen dat ze alle interesse in het leven zullen verliezen en depressie kunnen ontwikkelen. Sommige verslaafde mensen kunnen zo verslaafd zijn aan gamen dat ze symptomen van intrekking kunnen ontwikkelen.

Gaming-verslaving is niet iets dat licht moet worden genomen.

Veel van degenen verslaafd aan gaming realiseren zich niet dat ze een probleem hebben. Ze zullen ontelbare hoeveelheden geld uitgeven aan videogames en accessoires. Ze zullen veel geld verspillen voor gaming-accessoires, computers en gamingconsole. Als je verslaafd bent aan gamen, kun je ook verslaafd raken aan het kopen van accessoires voor je gameconsole.

Het goede nieuws is dat er een behandeling beschikbaar is voor degenen die verslaafd zijn aan gamen. Er zijn verschillende behandelcentra en revalidatieprogramma’s, die zich hebben gespecialiseerd in de behandeling van degenen die verslaafd zijn aan gamen. Als u zich bevrijdt met de verslaving van het afspelen van videogames, moet u een revalidatiecentrum vinden dat u kan helpen met uw probleem. Er zijn verschillende drugsrechabische centra in New Jersey, die u kan helpen met om uw  Gameverslaving tegen te gaan

Een goed behandelprogramma voor diegenen die verslaafd zijn aan gaming, moeten de symptomen van deze stoornis behandelen. Deze omvatten de ontwikkeling van de tekenen van verslaving. Je moet een revalidatiecentrum vinden, dat dit symptoom zal behandelen om hulp te krijgen voor jezelf. Wanneer je de symptomen ontwikkelt om verslaafd te zijn aan gamen, zal het veel gemakkelijker zijn om jezelf te genezen en om deze stoornis te overwinnen.

Dr. Kanojia is van mening dat een van de beste manieren van het uitharden van videogame-verslaving door het gebruik van acupunctuur is. Hij gelooft dat degenen die verslaafd zijn aan gaming hun lichaam moeten behandelen met acupunctuur om beter te worden. Als je lichaam zich goed voelt, dan kun je weerstaan aan de drang om te spelen. Dit kan effectief helpen met de symptomen van videogame-verslaving.

Er zijn veel drugsbehandelingscentra in New Jersey, die het beste verslavingsbehandelingsprogramma kan bieden voor mensen verslaafd aan gaming. Het succes van deze programma’s is echter gebaseerd op hoeveel tijd de patiënt heeft geïnvesteerd in gaming. Voor mensen die niet veel tijd besteden aan het spelen van games, kunnen een paar therapies voldoende zijn om ze te behandelen. Voor diegenen die verslaafd zijn aan gamen, moet een meer uitgebreid programma van ontgifting, medicatie, therapie en voedingscounseling worden toegediend. Videospelverslavingsbehandeling is absoluut het antwoord op een leven vol verslaving.