Sportcoach

Personal training en coaching

By - Tom Cosyns

Wat is MetaRelax

Wat is Metarelax? Is het een over de tegenslagpil? Of is het een illegale steroïde die verschrikkelijke bijwerkingen als hartaanvallen en andere problemen veroorzaakt? De waarheid van de zaak is dat Metarelax een voedingssupplementpil is die kan worden gebruikt om verschillende omstandigheden en aandoeningen te behandelen. Dus, waar kan ik metarelax kopen?

Wat is MetaRelax

Metarax is een voedingssupplement dat oorspronkelijk werd ontwikkeld als een eetlustremmer. Terwijl we ouder worden, produceren onze lichamen minder van het hormoonleptine. Leptine is verantwoordelijk voor het beheersen van onze lichamen hongerwaarden en reguleert uw metabolisme. Kortom, toen ons lichaam leptine mist, worden we overgewicht of zwaarlijvig en winnen we aan omdat ons lichaam nodig is om energie te gebruiken om ons eten te verteren. Metarax is een natuurlijke manier om af te vallen omdat het de eetlust onderdrukt terwijl het metabolisme wordt verhoogd.

Dus, hoe werkt deze supplement? Het hangt eigenlijk af van welk deel van je lichaam je probeert te onderdrukken. Uw lever is het belangrijkste orgaan dat helpt bij het afbreken van vet en andere voedingsstoffen in bruikbare energie voor ons lichaam. Als u Metarelax neemt om uw eetlust te onderdrukken, zal het helpen bij het afbreken van vet en andere toxines in uw lichaam die het gemakkelijker voor uw lever maken om ze te verwijderen voor energie. Dit zal je uiteindelijk helpen om af te vallen.

De samenstelling

Eén tablet MetaRelax bevat 900 mg magnesiumglycerofosfaat2,3 (1 zakje 1800 mg), een bijzonder magnesiumzout dat uitstekend verdragen wordt door maag en darmen (zie ook ‘Waarom MetaRelax?’), aangevuld met cofactoren zoals actieve B-vitamines2 (vit. B6, B9 (folaat, Metafolin®) en B12), om de werking van magnesium te versterken, taurine en vitamine D3.

Wat is metarelax niet? Dit supplement is geen vervanging voor lichaamsbeweging of goed dieet en lichaamsbeweging is een must als u wilt afvallen. Hoewel, dit zal helpen bij het afbreken van vet, het zal je niet helpen om vet te verbranden. Het is ook niet bedoeld om ziekte te genezen of te voorkomen. Er zijn veel andere manieren om je eetlust te beheersen, zoals oefeningen, gezond dieet, supplementen, enz.

METARELAX Online Kopen / Bestellen

Als u op zoek bent naar een paar kilo, is dit misschien een geweldige manier om aan de slag te gaan. Als u echter veel gewicht en / of vet op zoek bent, moet u andere opties overwegen. Veel mensen vinden dat het gebruik van metarelax als een supplement alleen niet van hun probleem af zal komen. Het kan helpen om andere gezonde veranderingen in levensstijl te hebben die u zullen helpen sneller en gemakkelijker bij uw doel te bereiken.

Dus, als u wilt afvallen en / of vet, probeert u metarelax te gebruiken. Je moet echter nog steeds lichaamsbeweging krijgen en een gezond dieet eten. Vertrouw niet op alleen dit supplement. Het zal niet alleen krijgen waar je in je inspanningen van het gewichtsverlies wilt zijn.